Att kasta sig handlöst.

Hur ska man någonsin kunna gå vidare? Hur ska man lära sig att älska igen. Hur ska man våga ge något av sig själv till en annan människa? När man på ett så påtagligt sätt fått lära sig att den personen har sin fulla makt att göra precis vad han vill med den delen av dig. Hur ska man då våga ta sats? Hur ska man överhuvudtaget våga?
Hur hittar man sin väg tillbaka. Är det ens möjligt? Går det att leva självständigt i ensamehet, då man en gång levt i tvåsamhetens sköra armar. Hur kan man vilja älska igen, när man fått lära sig att kärlek inte är oföränderligt. Att kärleken är opålitlig.

Det händer ofta. Att människor investerar allt. Det finns personer som investerar alla sina pengar i något opålitligt, kanske en aktie, kanske ett företag? Det kan bli jackpot.. men risken finns även där att man lämnas kvar med ingenting alls. Ja, det händer ofta att människor invester Allt en gång, och förlorar. Men när någonsin gör någon om samma sak igen. Om man förlorat allt på en chansning, på något som är utom ens kontroll. Finns det då människor som gör samma sak igen, om man mot alla odds lyckats bygga upp sig själv igen. Kastar man sig handlöst utför en gång till? Med vetskapen att risken finns att du faller igen?

Det hade varit lättare att vara ensam. För vad händer om man inser att man behöver kärlek? Vad händer om man börjat tycka om kärleken? Och lita på kärleken? Om man format sitt liv efter den. Och vad händer när man får veta. Veta att kärlek kan ha ett slut, att det faktiskt så ofta har det. Kan man ens överleva en sådan smärta?. Och om man gör det. Skulle man då utsätta sig för samma risk.. en gång till? Kommentarer
Postat av: Celine

<3

2012-04-06 @ 19:27:30
URL: http://celiines.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0