Fotografi


Underbara regndroppar.

Flytt.

Om tre dagar flyttar vi. Om endast tre dagar flyttar jag för första gången sen jag var ett år gammal, flyttar ifrån den plats som alltid varit hem. För att skapa ett nytt hem. Flyttar ifrån den familj jag alltid levt med. För att leva ihop med en annan del av min familj, en ny del. Det känns väldigt overkligt och lite läskigt, men längtar gör jag.

Provade att redigera på ett sätt som jag aldrig brukar göra. Det är till exempel väldigt låg kontrast i bilden, och den är väldigt ljus. Vanligtvis redigerar jag mörkt med hög kontrast och tydliga färger. Detta är snarast motsatsen.

Kommer ha fullt upp närmaste veckan.
Fredag:
Är det Elmstanatta, då blir det mys och fest hela dagen.
Lördag: Ska jag packa klart här hos mig, sen på kvällen ska jag till Bella för att fira henne.
Söndag: Blir det packa klart hos Jimmy.
Måndag: här flyttar vi in..

Sen lär resten av veckan gå åt till att fixa med lägenheten! Så lär inte bli mycket bloggning, men ska göra mitt bästa!

Lars Winnerbäck på repeat

Hoho!

Det blir inte ofta man får tid över till bloggen.  Men jag försöker så fort jag är ensam och har tid. Jag har fortfarande bloggsug i mig, tar foton jag vill lägga upp och tankar jag vill skriva ner. Har ofta känt att jag behöver skriva av mig, om olika saker som dyker upp i mitt huvud. För Ibland tror jag att jag mår bättre, att jag mår bättre då jag skriver om något som känns jobbigt.. Som att en viss del av problemet försvinner då man får det skrivet framför sig.

Under den senaste tiden har jag jobbat mycket med mig själv. Jag gör mitt bästa, och kämpar hela tiden, för att glömma vissa delar av ett förflutet, för att förändra saker hos mig själv som inte kan fungera i en tvåsamhet. Det är ett ständigt arbete att försöka hitta nycklar till sin egen hjärna, och se om tankar då kan försvinna? Om det går att släppa människor helt, som man inte vill ha något att göra med.. trots att man aldrig känt personen. Jag försöker hitta en nyckel som gör att jag kan förstå, att jag faktiskt vunnit, att det inte finns något kvar av det som varit, att det som är Finns nu. Jag kan sätta ord på det hur mycket jag vill, men att faktiskt förstå och känna det gör jag inte. Jag vill kunna göra det, jag vill.. men kan inte. Många säger att Tid är den enda boten på mycket, kanske detta också. Efter viss tid försvinner förmodligen tankar, man kanske efter ett tag kommer det man vill. Jag får ge det tid, och hoppas att Min kan göra detsamma.


Bild som jag tog när jag var på ön. Älskar att redigera i dessa färger.. Ja.. Älskar färgerna!

Den vackraste plats

Fyra dagars ledighet är nu över, jag och J hade länge pratat om att vara bara Vi två, så vi snickrade ihop en liten semester. - I torsdags gick vi ner till våran båt nere vid kanalen, där lyssnade vi på musik och myste, och kröp sen ner i sovkojen och sov över i båten, dagen efter badade jag för första gången för detta år i vattnet (inte poolen alltså).

Sen i lördags åkte vi iväg till min favoritplats, mitt paradis till landställe som är beläget på en liten ö bredvid raggarön. Där hade vi hela tre dagar tillsammans. Det var underbart, stugan är så mysig, och att ha människan jag älskar mest med mig dit.. jag var så lycklig.

Försökte fånga husets charm på bild. Men att vara där med min Jimmy, är inget som går att fånga. Ett ärligt försök är det iaf.
Dit ska jag igen. Inan isen lagt sig. Det Ska jag.

Saknad.-Det är helt sjukt vad jag kommer sakna att vara danslärare nästa termin.. hur tänkte jag?

Samma sol som glöder i väst


Sommarbär


Foto: Jag, för några dagar sedan.

Att det är sommar har jag inte riktigt förstått ännu
. Men fina sommarbilder får man bara man tar med sig kameran, krävs knappt ansträngning. Har så mycket trubbel i hjärnan just nu, många hjärnspöken som jag försöker få bort. Förutom det så har jag det toppen.

Nordman

DJÄVUL ELLER GUD

Har köpt ännu en skiva, denna gång en som jag väldigt länge velat ha, alltså Djävul eller Gud med Nordman. Nordman är en riktig gåta för mig, för jag tycker varken han sjunger jättebra, eller deras texter är så bra o.s.v. Men ändå är det något som gör att jag älskar att lyssna på dem. Något som gör att jag verkligen Fastnar.

Egentligen är albumet Korsväg min favorit, men har köpt så mycket skivor nu, så kände att jag inte kunde köpa den nu, Djävul eller Gud är ju äldre så den är billigare. Skivan är iaf underbar, går på repeat om och om igen... Äntligen!

.


Jag Älskar dig!

Musik

Har inhandlat många skivor senaste tiden. Det är nått särskilt med skivor, när man väl börjat är det svårt att sluta.. så är det för mig iallafall. Nu längtar jag bara tills jag o Jimmy köpt skivspelare, så vi kan sitta i våran nya lägenhet o lyssna på skivorna. Inte samma sak att lyssna i datorn..De skivor jag gillar bäst av de jag köpt är förmodligen dessa:


Lars Winnerbäck - Ännu en skiva med favoriten, denna gång "Vatten under broarna", Så nu har jag min Samling med de låtar jag gillar bäst. Hans texter är alltid lika bra, men man måste vara på ett visst humör för att vilja lyssna på honom. När man grubblar och tänker, finns inget bättre än Lars.

Simon & Garfunkel - Köpte skivan Sounds of Silence, de flesta låtar på denna skiva har ett sound som är så jäklans bra, det är verkligen musikaliskt talangfullt. Jag gillar den.

Ted Gärdestad - Köpt en skiva av Ted, han har gjort några av mina favoritlåtar, men häde ändå ingen skiva med honom så det var ett måste. Nu har jag en av de bästa låtar jag vet "Come give me love" på skiva, känns toppen! Många av Teds låtar tycker jag kanske mindre om, men de som är Riktigt bra är verkligen outstanding.  Till skillnad från Winnerbäcks låtar har Ted så mycket vackra melodier, blandat med en ofta välskriven text.

Att fånga en fjäril - Då Ted Gärdestad dog gjorde flera svenska artister tolkningar av olika av hans låtar som en hyllning till honom. Denna skiva är Fantastisk. Jill Johnssons version av "Oh, vilken härlig dag" är underbar. Det var min vän Elvira som tipsade om denna skiva, och hon känner mig Så bra, Jag Älskar den.

Har köpt fler skivor, men dessa är nog mina favoriter.

Sommar


Dålig uppdatering. Har umgåtts med min Finaste hela tiden. Inte en sekund vill jag vara utan Dig!

Har väldigt många fina bilder som jag vill lägga upp, har mycket att blogga om, men just nu finns det ingen tid. Ska lägga upp så fort jag kan.
Höres snarast!

Roskildefestivalen hitills

ROSKILDEFESTIVALEN HITILLS

Åkte Onsdag. Fick ganska fort klart før oss att Carro o jag inte ær några mæstare på att hitta rætt. Vi virrade runt længe innan vi hittade till vårat Camp, dær vi før øvrigt fick køa 2,5h før att komma in.. Då var vi døtrøtta o somnade vældigt tidigt.

Sen på Torsdag bestæmde vi oss før att Gå till Roskilde stad, vi tænkte att vi skulle hitta... men de gjorde vi såklart inte. Irrade runt vældigt længe innan vi tillslut var preeecis dær vi var från børjan, och det var ungefær precis dær vi ville komma.. haha! Då køpte vi en massa dricka iaf (16åårs-græns i Danmark!!). På kvællen var det dags før førsta Festivalkvællen. Iron Maiden stod på schemat. Och de rockade verkligen, vi stod næstan længst fram, det var fullproppat. Riktigt kul tills jag blev akut svimfærdig, trodde helt ærligt ett tag att jag skulle svimma, var livrædd, lætt att bli ihjætrampad :/ Men klarade mig ut tilll dær det var lite glesare med folk, satte mig en stund.. och sen gick vi hem :p Så la oss ganska tidigt..

Idag struntade vi Helt i festivalen och åkte in till Køpenhamn istællet :D Vi gick på tivoli!!! Vældigt kul, ælskar nøjesfælt!. Sen gick vi en låång svæng i Køpenhamn, Rætt fin stad. Och nu tænkte vi lægga oss snart.

Vi har kommit fram till att vi nog inte ær några riktiga festivalare... hehe. Har inte blivit mycket supa æn (Vilket verkar vara det festival næstan handlar mest om...) Och inte så mycket musik heller. De bæsta banden ær førvisso Lørdag och Søndag. Så då blir det slutgiltiga testet om vi ær nåra festivaaalare!

Nu blir det sængen. Hørs sen!Om

Min profilbild

RSS 2.0