Roskildee

Imorgon drar jag till Roskildefestivalen. Då blir det ingen blogg på ca. en vecka. Kanske hinner lägga in något tidsinställt inlägg, får se :)

Idag har Jimmy färgat mitt hår!! Rött igen såklart, men ingen utväxt nu. sköönt.
Puss

Min kärlek

Sitter ensam hemma hos Min Jimmy. Lyssnar på Lars Winnerbäck "Söndermarken", med ljudkvalité som jag inte hört denna skiva på förut. Visste inte att Winnerbäck kunde bli bättre.. men tydligen. Sitter här o tänker på framtiden. Det mest på grund av att jag och min kärlek var på en lägenhetsvisning idag.. säger inte mer än så efter som vi inte vet alltför mycket än. Men mycket tankar på framtiden kommer såklart upp iaf.

Det enda jag vet just nu är att jag vill leva med Jimmy. Och då är det de som jag ska satsa på. Har varit så sugen på att Dra iväg någonstans, lämna Norrtälje. Men nu känns det som att det inte spelar någon roll, bara jag får vara med honom.

Eftersom jag är hos Jimmy men ändå vill ha en bild med fick det bli en gammal. Från min tidigare design på blogen. Denna bild gillar jag starkt, mest för motivet. Älskar jordglobar.

Sommar

Kommande tid:
Måndag: Jobb
Tisdag: Packa
Onsdag 29/6- Tisdag 4/7: Roskildefestivalen!!!

Det ska bli så galet roligt. Men samtidigt ska jag vara utan min Kärlek i nästan en vecka. Tror inte jag har varit det en enda gång sen vi träffades. Kommer förmodligen bli väldigt jobbigt, men ska verkligen försöka ha en Ultimat vecka ändå. Man sägs ju vara självständig,...

MidsommaraftonIdag ska jag vara ute på Väddö med min Jimmy hela dagen. Det blir traditionellt midsommarfirande. Nu ska jag försöka övertala mamma att göra mig en krans, det är Så fint med blommor i håret.
Glad midsommar!

Doften av regn


Jag har alltid tyckt om regn.

Jag vaknade 09:35 denna morgon, utan min kärlek vid min sida. Tjugo minuter tills bussen går. Drar på mig de tunnaste av strumpbyxor, en jeansdress och sommarjackan. Tar mig ut, tio minuter tills bussen går. Regnet öser ner, och jag inser att jag har bråttom. Börjar springa samtidigt som regnet piskar mig i ansiktet. Springer ner för bergsbacken. Hela tiden med ett stort leende på mina läppar, helt omedvetet. Bara för friheten i att springa i regnet. Friheten av att inte bry sig om att håret blir lockigt och otympligt, att hela jag blir blöt. Bara springa, bli dyngssur. Friheten.
Tio minuter senare sitter jag på bussen, den morgonen hade jag vaknat och känt mig frisk, men då på bussen slog smärtan till i halsen och öronen igen. Och nu är jag mer krasslig än någonsin.
Någonstans var det ändå värt det. Få springa i regnet utan att bry sig. Varför jag älskar Regn är svårt att beskriva. Men jag får alltid en känsla av frihet då det regnar.

Det bästa med regnet kan vara de dofter de för med sig. Medans det regnar och efter det regnar, alla dofter framhävs och doftar starkare. Doften av asfalt eller gräs då det regnat. Favoritdofter.

Så många människor hatar regn. Så många klagar då det kommer regn. Jag kan inte förstå hur fler inte kan se skönheten i regn.

The quest


I’m leaving tonight
Going somewhere deep inside my mind
I close my eyes slowly
Flowin’ away slowly
But I know I’ll be alright
It’s coming stronger to me
And I know someone is out there
Lead the way
Lead the way
Show me the answers I need to know

What I’m gonna live for
What I’m gonna die for
Who you gonna fight for
I can’t answer that

Bryn Christopher. Hur jävla bra som helst.

Teckna


Foto:jag

Älskar att teckna. Tråkigt att jag inte har något ordentligt material bara..

Jag vet en vän..


Foto:jag.
Lyssnar på Helen Sjöholms version av Ted gärdestads Come give me love, min vän Elvira tipsade om den. Den är Helt fantastisk. Verkligen. Alla borde ta sig tid att lyssna på den!

Känner mig något friskare då jag lyssnar på underbar musik. Musik kan göra så mycket för mig.
Blev sugen på att spela lite piano nu. Om jag känner mig frisk nog att ta mig ner för trappan!

Hon har ett gulnat fotografi


Foto:jag

Har gått o blitt sjuk. Så är hemma o bara tar det lugnt. Även om jag mår förjävligt är det fint att ha tid till att t.ex redigera bilder, och rita lite. Sånt man inte alltid har tid med. Men trist om sjukdomen håller i sig, det är ju midsommar på Fredag och det får man ju bara inte missa.

För övrigt är det härligt med sommar, livet flyter på. Även om det som vanligt är mycket som pågår i huvudet, mycket tankar och funderingar. Har alltid varit sådan, en förvirrad människa.

Update

Idag ska jag o Jimmy iväg på Begravning. Aldrig varit på en sådan förut, så det blir första gången. Sen ikväll blir det Stället med trevligt folk. Blandad dag helt enkelt!

Roskilde

Och jag ska tydligen till Roskildefestivalen..... WAAAAAAAAAAAH! taggad.

Thanks to my dear friend Caroline som vann att få åka till Roskilde med typ allt betalat, hon fick bjuda med en vän, och se där :D Hoho.

Trumpet


Idag var jag nere på stan och handlade lite. Detta halsband är en studentpresent från mina föräldrar, men jag valde det själv. Stod o valde mellan en G-klav och denna trumpet, men valde tillslut den här eftersom jag tycker den är väldigt charmig, och eftersom det är mitt "huvudinstrument" eller snarare det enda instrument jag tagit lektioner i.

Den symboliserar främst min kärlek till musiken, till att spela musik, och även att lyssna. Men den symboliserar även att man ska stå för den man är och vad man gör, för Tusan vad jag har skämts för trumpeten när jag var yngre. Nu bär jag istället en miniversion stolt runt halsen!

Sorterar


En svartvit, och en med något rött i.

Foto


Foto taget av mig med min systers systemkamera.

Tittar på kameror. Fick en del pengar i studentpresent, så tänkte köpa något till mig själv som jag Verkligen vill ha. Gör sällan det. Och det går ju inte att jag lånar min systers kamera hela tiden, använder den mer än hon gör det. Har hittat några jag tycker om. Får se vad det blir.
Nu ska jag in till min älskling, som jag saknat så fastän det bara var några timmar sen senast.

Tankar som fan.


Älskade älskade du.

Idag (och alla andra dagar) har jag varit med Jimmy hela dagen, vi åt lunch i parken o busade, sen spelade vi minigolf (Jag blev som vanligt alldeles för arg för att vara Ok när det gick dåligt..). Han vann.
Sen nu åkte jag hem till Väddö, fina vackra Väddö. Som jag älskar det här.


Det är väldigt mycket tankar just nu, jag känner att jag behöver sortera och styra upp. Jag känner att jag inte har koll över var jag är i livet, eller var jag är påväg. Jag har äntligen blivit av med allt mitt plugg, egentligen av med hela jäklans skoltiden. Ingen mer skola tills jag är redo för det igen. Det är väldigt stort och Väldigt svårt att förstå. Jag är för första gången i mitt liv kär, så jäkla kär att jag inte vet vad. Jag delar nu mitt liv med en person jag älskar som jag vill och behöver bry mig om. Inget jag är van vid, och inget som för mig är självklart. Jag har just tagit studenten, och kommer inom kort tid förmodligen inte bo hemma längre, flytta hemifrån. Allt detta är mig övermäktigt, hur kan man ta på något sådant? Hur kan man förstå det så man verkligen kan njuta?. En av de jobbigaste känslorna är att känna att man har eller gör något man älskar, och ändå inte kunna känna det tillräckligt. Inte kunna njuta eller känna det så mycket som man vill kunna. För inte fan kan det vell vara så att man är så pass bortskämd att man står där med världens finaste familj, vänner och Pojkvän, och inte kan upskatta det?

Herregud vad mycket tankar som flödade. Men det är Detta som jag ska styra upp. Så fort jag kan. För fan vad jag vill Leva, Leva och njuta. Njuta av friheten och kärleken.


Om

Min profilbild

RSS 2.0