Ont i magen, för mycket att sortera..

Och jag har (ska) slutat läsa dikter, fotografera, spela överdrivet med musik, koreografera och rita. Istället ska jag ägna två månader åt plugg. Två månader ska jag samla kreativiteten inom mig, den kommer explodera sen.

Får se hur det går. Men så är det..

Sluta blogga?

Har tyckt om att blogga, och tycker att det gått bra. Men tänkte idag, och det är bara lite mer än två månader kvar innan jag tar studenten.. Så borde egentligen prioritera plugget. Så kanske slutar blogga.. eller tar ett uppehåll. Jag får se..

Mitt huvud är överfullt. Ska försöka rensa och sortera. Och sen kanske jag blitt klokare..


Piren

Har varit dålig på uppdatering senaste tiden. Är för att jag så sällan är hemma.. Men imorrn lär det komma några inlägg :)

Nu ska jag in till Bella hjärtat. Sen ska vi ut på Piren, väldans länge sen jag var ute så det skall bli skoj. Världens (ibland) bästa mamma skickar med nödvändigheter också, tack!
Tudeluuu

Hejdå

Jag har nästan pluggat idag, har skickat över lite arbeten iallafall. Nu ska jag in till Norrtälje och fortsätta plugga... förhoppningsvis..

hahaha. Jag kan se så rolig ut.


Väldigt mycket hår!!


Mitt hår är inte kul längre. Det var jättekul med rött ett tag. Det är inte det längre. Jag vill ha kul hår igen. Jag vill ha kul!! haha. Nej men jag behöver förändras oftare än såhär, älskar förändringar. Kanske bara jättemycket rödare....... får se.

Dag 15 – Mina drömmar

En dröm jag haft länge är att äga en vingård, dels för att jag älskar att smaka vin, att jämföra och skilja smaker, känna hur de förändras beroende på vad man äter. Och dels för att jag vill bo på ett "lantbruk", eller snarare jag vill ha en massa mark runtomkring mig som är "mitt". Svårt att förklara. Men det är en stor dröm jag haft länge, som jag inte är helt säker på att jag fortfarande har, men den finns där..En annan dröm jag har är ett stort vitt hus, direkt beläget vid ett stormigt hav. Det ska ligga som på en udde, vatten på två sidor av huset. Stenar mot havet, huset en bit upp från marken. Ett Stort vitt hus med en stor veranda, som går runt två sidor av huset, där man kan sitta o titta ut över en fantastisk utsikt och höra bara havets läten. Det ska vara omgivet av grönska, grönt grönt grönt. Det ska vara stora fönster och det ska finnas många rum för olika syften, till exempel ett målarrum och en musikstudio. Och viktigast; det ska stå en flygel med utsikt över havet. Och i det huset ska jag bo tillsammans med kärleken i mitt liv och mina barn.
Det är min dröm.

Photoshop

Idag letade jag igenom min dator för att se om jag möjligen kunde tänkas ha något bildredigeringsprogram, och fann Photoshop elements 4, ganska rejält outvecklad design, men jag kan göra allt jag för tillfället vill i programmet. Så jag är skapligt glag ändå :) Sitter o pysslar med bilder.. konsten är ju bara att kunna sluta på topp, lätt att spåra....


One night to be confused


One night to be confused. One night to speed up truth. We had a promise paid; Four hands and then away
Both under influence. We had a divine sense. To know what to say. Mind is a razor blade
To call for hands of above, to lean on. Wouldn't be good enough, for me, no.
One night of magic rush, The start a simple touch. One night to push and scream, And then relief
Ten days of perfect tunes, The colors red and blue. We had a promise made, We were in love

And you, you knew the hand of the devil
And you, kept us awake with wolves teeth
Sharing different heartbeats
In one night

Oberoende och Obeskrivligt fri

Min mage säger mig att jag inte är helt bekymmersfri. Men när var jag det senast egentligen? Ett år sen?..


Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Läsk och annat drickbart

Jag gillar allt (nästan) som är drickbart, förutom mjölk, kaffe och thé. Älskar läsk som nog är min största last, allt annat dricker jag nog i en ganska normal mängd. Men älskar även Vatten, vin, frukt/bär-soppor, öl, OBOY o.s.v.

Jag slåss när jag är rastlös

Verkligen en dålig vana... Har jag inget att göra börjar jag peta o slå på folk..

Haha, jag kommer inte på nått mer.. Måste ha fler dåliga vanor och laster... Får fundera på den.


Ha-ha-ha-ha-ha-ha-arriet..

5236899494_3be823ba96_z_large
HP-skämt gör mig lika glad varje gång! :D

Fredag


Bilder från fredagen då vi firade Hanna (sista bilden). Väldigt jätteroligt hade jag faktiskt.

Dag 13 – Mina förebilder


Tre män, två påhittade. Vem vill jag vara egentligen undrar man ju då? :)


Blå himmel och solsken.


Och jag fortsätter låtsas att det är sommar.

Den här helgen har flygit förbi i ljusets hastighet. Är helt slut efter dagens träningar. Så nu ska jag nog sätta på ytterligare en gammal Disneyfilm (Min mamma traderade hem en VHS-spelare) och mysa ner mig i soffan.

Helen Sjöholm


Lyssnar på en låt som skulle kunna vara den finaste jag vet.. Lyssnar sällan på svensk musik, lyssnar nästan bara på pojkar. Men min favoritlåt är en svensk musikallåt framförd av en kvinna. hm.

Lyssnar och tänker på att jag vet så lite om mig själv. Och att allt varit lättare om jag kunde veta hur jag känner och vad jag vill. Jag önskar jag önskar. Frågade en vän hur man kände att man var kär för någon vecka sedan(sådana diskussioner som man hade när man var tolv, har jag blivit klokare sen dess? tveksamt). Hon svarade att när hon var som kärast kunde hon associera allt till den personen, vad hon än såg fick det henne att tänka på honom.. och det enda jag tänkte då är att Så har jag aldrig känt. Sånt där varierar antar jag. Men jag vet så lite känns det som. Jag vet så himla lite om mig själv. Ovanligt lite. Jag vet inte jag, nu flyger jag iväg i tankarna. Ska avsluta de funderingarna någon dag så kan jag dela med mig då..Om

Min profilbild

RSS 2.0