Frihet

Ä . N . T . L .I . G . E . N äntligen, äntligen Fri. Allt plugg inne. och för en gångs skull känner jag att jag skiter fullständigt i betyg, jag är bara så glad att det är över.


Konfirmander 22/5


Något av en bildbomb från förra helgen då min fina vän Hanna konfirmerade sig och vi blev bjudna på fika o ståhej. Felicia min andra fina vän hann jag också med att hälsa på.

Jag tycker om att vara i kyrkor. Egentligen gillar jag nog bäst att vara sådär nästan själv i kyrkan, kunna titta på de vackra fönsterna och liknande. Det är vackert med kyrkor, och även om religion är starkt förknippat med kyrkan och jag själv kanske inte är alltför mycket för religion, så ser jag kyrkorna snarare som ett vackert kulturarv.

Utdrag

Ett Utdrag ur den Novell jag skrev.

Om du lämnade mig nu

-         Är du lycklig?
-         Ja
-         Hur då?
-         Jag bara är det
-         Men vad är det som gör dig lycklig då
-         Äh du vet, livet.. Och du då, är du lycklig?
-         Lycklig.. inte jag.
-         Vad menar du?
-         Lycka finns inte
-         Vadå ”lycka finns inte”, hur kan du säga så? Det är klart att lycka finns.. ja.. Lycka finns.

Hon vilade sin blick vid ett hårstrå i Adrians ovanligt yviga ögonbryn. Det var vildare än den eviga vinterns snöoväder, hans ögonbryn. Tankarna försvann då hon blev tvungen att fokusera helhjärtat för att urskilja ett enskilt strå. Hon kunde känna hans blickar, och hon anade sig till hans tankar. Han hade aldrig förstått henne, eller så kanske hon aldrig hade orkat med att bli förstådd.

Sedan tittade hon rakt in i hans blåa ögon, blev plötsligt medveten om hennes fingrar mellan hans, och tankarna kom tillbaka med en kraft som var hennes arma medvetande övermäktigt.


Oredigerat.


Är det fina färger ute behövs ibland inte redigering. Älskar det gröna.

Med solen i ögonen


Två svartvita.

Och härmed är man In a relationship på Facebook. Känns konstigt och nytt, lite overkligt. Men är väldigt glad och lycklig. Glad över att ha träffat den finaste människan som finns, och lycklig över att han vill vara med mig.

Nu ska jag skriva två uppgifter, sen ge mig ut i solskenet.

Jimmy är fin!


En bild jag tog idag. Som jag för en gångs skull faktiskt tycker om.

Gymnastik

Tog på mig min systers dräkt och skor och levde mig tillbaka en stund.
Tänker på hur mycket mitt liv förändrats sedan förra terminen. Så otroligt annorlunda jag lever, gör så mycket annat nu. Allt hände lite på samma gång. Jag slutade på Gymnastiken, jag sa upp en människa för att finna en ny väldigt snabbt. Plugget tog över mitt liv. Slutade gå ut, förra terminen var jag mest ute på krogen varje helg. Nu är jag det aldrig. Allt är så annorlunda.
Hur jag nu kom in på detta.

Det jag egentligen ville säga är vell att jag saknar Gymnastiken och tjejerna, så som vi en gång hade det. När det var bara så jävla perfekt, och min undflykt från verkligheten där jag kunde må Så bra. Älskade att det kunde ändra vilken dålig dag som helst.

Känner också i kroppen skillnaden från att träna varje dag, flera gånger per dag vissa gånger. Till att gå till att i stort sett inte träna alls. Känner mig seg och tung (inte viktvis, väger inte mer, men liksom tung i musklerna?!).

Till hösten tänker jag absolut börja träna på något sätt igen, då när jag har tid.Novell; Om du lämnade mig nu

Min plan när jag började skriva min novell, var att Försöka inte göra den så sorglig, hemsk och vacker som jag alltid gör. Gick rätt åt helvete kan man lugnt säga. Blev lika tragisk som alltid.

Men den blev jävligt bra om jag får säga mitt. Eller språkligt sett blev den det i alla fall. Storyn är inte särskilt originell, men det har å andra sidan aldrig varit någonting jag strävat efter. 
Den är klar. Eller kanske läser igenom och redigerar lite till, men överlag;Klar. Skönt att veta att skrivförmågan sitter i även efter 3 års tråkigt uppstatsskrivande.

Får se om jag vågar mig på att lägga ut novellen. Kanske kan vara roligt.


Skivor.

Skickat efter fyra Winnerbäck-skivor. Mest eftersom jag hellre köper en skiva för 50 spänn än lyssnar på spotify för samma summa på en månad. Skivan räcker ju länge. jag valde ut mina favoritalbum, Med solen i ögonen, Rusningstrafik, Söndermarken och Daugava.

Så nu väntar jag med spänning. Brukar sällan lyssna på skivor, men nu när jag köpt några blev jag ju tvungen att fixa ett program att importera dem till på datorn, så jag slipper köra skivorna in o ut. Så nu sitter jag o laddar över de skivor jag hade sen innan också. Varför inte?


Skulle även vilja ha "Djävul eller Gud" och "Korsväg" med Nordman. Det får bli senare. Sen ska jag vara nöjd ett tag.

Hairthing


Jag saknar det blonda. Det är svårt det där med håret, jag gillar rött. Men saknar blondt. Vill klippa av det också. Ilandsproblem eller vad. 

Har förresten Så mycket roliga bilder från denna kväll upptäckte jag när jag letade igenom albumet, får lägga upp några nån gång.

En bild.


En bild jag ritat för några veckor sedan. Gav den till min kärlek. Men hade visst tagit ett foto på den.
Jag gillar att rita. Det ska jag göra mer efter studenten.

Gråblå färgskala.


Foto: Redigerade två bilder i samma färger, eller brist på färger? Det blir fint när det är som Bildserier tycker jag.

Skriver en novell. Egentligen en uppgift i skolan men att skriva noveller känns inte som att plugga direkt. Det svåraste är att jag har så mycket jag vill skriva om, det känns omöjligt att välja bara nått. Så det får nog bli flera noveller, sen väljer jag ut den bästa. Länge sedan jag skrev en novell.. men det känns bra att göra det igen. Skrev mycket förut. Nån gång vill jag skriva en bok.. fast det kanske är något som de flesta vill. Spillerill, skriva en bok vill jag.

Nu ska jag fortsätta skriva min novell. Denna är en sorglig sådan, ska försöka slå till på en lite fyndigare nästa gång. I alla fall så handlar denna om en människa som lever det liv som kunde ha blivit någon annans, den är lite klyschig, men kommer bli fin. Och jag tycker om allt Fint.

Svartvitt


Andas in, andas ut. Snart ska jag andas ordentligt. Tills dess ska jag få allt plugg gjort och lösa ut de som är olöst.

Showveckan är över. Kommer förmodligen förstå innebörden av det lite senare. Än så länge tänker jag inte va ledsen. Fantastisk vecka iaf, hur fina människor som helst, och så mycket fina ord att jag aldrig varit med om det förut. Kommer sakna allt.

Drunknar.


Blommor är ju egentligen dötrist... hm.

Det som händer i mitt liv just nu, för er som faktiskt är ute efter att veta om jag lever och vad jag göör.

Plugg - En jävla månad kvar, och jag har massvis med plugg. Men jag känner att det löser sig, jag jobbar på och kommer få ihop det. Även om det utesluter att faktikst ha riktigt kul nu innan studenten, tackar nej till saker hit o dit o baara pluggar. Så kan det va. Men fatta fint o stå där med fina resultat sen.

Shower- Nu är det dags igen, imorrn börjar showveckan, mina dansbarn ska dansa, och själv ska jag dansa med mitt o Lovisas roliga ledarnummer som vi satt ihop. Älskar showveckan, men känner mig lite oförberedd, det kom i lite fel tidpunkt eftersom jag drunknar i plugg liksom.

Annars läser jag väldigt mycket som vanligt, tänker väldigt mycket som vanligt. Spelar väldigt mycket som vanligt.

Nu ska jag skriva klart en uppsats. Sen in till norrtälje.

Du får hoppas som att hilmen fanns


En myra på en blomma jag finner ful.

Jag pluggar,pluggar och pluggar idag. Sov ensam inatt.. det var hemskt! Så nu tänker jag inte sova ensam mer på väldans länge, oavsett vad min sovkamrat säger.. :)


Om

Min profilbild

RSS 2.0