Somliga sår försvinner aldrig


I lågornas sken.Var länge sedan jag lyssnade på Nordman (Hade en period då det bara var nordman som gällde), men när jag tittade igenom dessa bilder som jag fotade i somras så tänker jag bara på min favoritlåt från Nordman "I lågornas sken". Det är så sjukt grym känsla i den.  Love it.

Greens and blues.

Blir mycket höstbilder på bloggen nu. Det är det som finns i arkivet helt enkelt. :)


Det är nu 10 månader och 10 dagar sedan första gången vi träffades.
En tid som känns mer lik ett decennium än det knappa året.
Kanske för att vi umgåtts i storts sett varje dag sen den 20 Januari, eller kanske för att då en människa blir en självklarhet i ens liv, så får man svårt att förstå hur det någonsin kunnat vara annorlunda?
Kärlek är ett mysterium.
Vad jag vet är att jag behöver dig så starkt som det bara går att känna.
Min älskade J.

Jimmy, en höstdag.


Dimma.


Från en annan tid.

 


Min vän.


Jag saknar Elin. Så det rent fysiskt värker lite i mig ibland.


Höstfärger


Underbara, Fantastiska Höstfärger. Taget i Oktober.

Jag sätter mig vid datorn efter lång tid har gått, jag börjar knappa på tangentbordet.. men inser sedan att jag inte har någon aning om var jag ska börja.

Jag träffar en vän som jag inte träffat på länge för en update, men när jag börjar prata vet jag inte vilken del av allt som händer i mitt liv som jag ska berätta om. Jag vet inte vad som känns viktigt att prata om. Men framförallt vet jag att jag inte hinner med att samtala om allt. Det kaos som råder inom mig får knappt plats i min egen hjärna, än mindre i någon annans.

Hur gör man när Kaoset i ens huvud kan delas upp i en miljon små beståndsdelar, varav ingen del är större än någon annan. Var väljer man då att lägga sitt fokus?

Någon frågar, Hur mår du?. En fråga man i regel får flera gånger om dagen. Plötsligt känns det fel att ge ett enkelt svar, ett simpelt Jag mår bra. Det är ett falskt svar, inte nödvändigtvis för att jag mår Dåligt. Men för att det ligger så mycket bakom frågan om hur jag mår, så många förklaringar för att någon ska förstå. Bara förstå hur jag mår.

I nuläget är det svårt att blogga. Det är svårt att överhuvudtaget dela med mig, eller ännu mindre öppna upp mig. Det är så svårt när man inte har en sak som känns viktigt att få ur sig. Utan man har istället 1000 saker som skulle vara behövligt för själva hälsan att dela med sig av. Men sedan kommer orken in. Man vet inte var man ska börja, och man vet inte hur man ska säga det. Och redan där tar energin slut. Energin till att ta tag i tankar och börja lösa.
För var ska man börja?

HöstNu var det väldigt länge sedan jag bloggade. Ber om ursäkt för det, alltid tråkigt med en blogg som inte ständigt uppdateras. Ska försöka bli bättre. Har dock ingen kamera nu för tiden, och publicering av bilder är en väldigt stor del av mitt bloggande. Har för tillfället mycket bilder på lager, så än så länge är det inte bildtorka. Men skulle det bli det, så blir det förmodligen mindre bloggande också.

En kort update på mitt liv?.
Har vikarierat på olika förskolor/skolor/fritids under hösten, vilken har varit toppenkul. Men inget jag vill fortsätta med till nästa termin, så får se vad som händer då.. Annars tränar jag Gymnastik som vanligt, och har även tagit över ett gympalag som jag nu är tränare för. Så  nu är det träning varje kväll utom Fredag, Lördag. Stressigt, Men kul!

Annars är väl allt ganska upp och ner som vanligt, mycket i livet som är nytt. Vilket både är roligt, konstigt, jobbigt och frustrerande.


Och snart är det jul. Det börjar kännas i kroppen ordentligt. För jag Älskar jul. Jag älskar snön, filmerna, stämningen, att tända ljus i Julmörket och lyssna på härlig julmusik. Längtar.


Om

Min profilbild

RSS 2.0