HöstNu var det väldigt länge sedan jag bloggade. Ber om ursäkt för det, alltid tråkigt med en blogg som inte ständigt uppdateras. Ska försöka bli bättre. Har dock ingen kamera nu för tiden, och publicering av bilder är en väldigt stor del av mitt bloggande. Har för tillfället mycket bilder på lager, så än så länge är det inte bildtorka. Men skulle det bli det, så blir det förmodligen mindre bloggande också.

En kort update på mitt liv?.
Har vikarierat på olika förskolor/skolor/fritids under hösten, vilken har varit toppenkul. Men inget jag vill fortsätta med till nästa termin, så får se vad som händer då.. Annars tränar jag Gymnastik som vanligt, och har även tagit över ett gympalag som jag nu är tränare för. Så  nu är det träning varje kväll utom Fredag, Lördag. Stressigt, Men kul!

Annars är väl allt ganska upp och ner som vanligt, mycket i livet som är nytt. Vilket både är roligt, konstigt, jobbigt och frustrerande.


Och snart är det jul. Det börjar kännas i kroppen ordentligt. För jag Älskar jul. Jag älskar snön, filmerna, stämningen, att tända ljus i Julmörket och lyssna på härlig julmusik. Längtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0