Höstfärger


Underbara, Fantastiska Höstfärger. Taget i Oktober.

Jag sätter mig vid datorn efter lång tid har gått, jag börjar knappa på tangentbordet.. men inser sedan att jag inte har någon aning om var jag ska börja.

Jag träffar en vän som jag inte träffat på länge för en update, men när jag börjar prata vet jag inte vilken del av allt som händer i mitt liv som jag ska berätta om. Jag vet inte vad som känns viktigt att prata om. Men framförallt vet jag att jag inte hinner med att samtala om allt. Det kaos som råder inom mig får knappt plats i min egen hjärna, än mindre i någon annans.

Hur gör man när Kaoset i ens huvud kan delas upp i en miljon små beståndsdelar, varav ingen del är större än någon annan. Var väljer man då att lägga sitt fokus?

Någon frågar, Hur mår du?. En fråga man i regel får flera gånger om dagen. Plötsligt känns det fel att ge ett enkelt svar, ett simpelt Jag mår bra. Det är ett falskt svar, inte nödvändigtvis för att jag mår Dåligt. Men för att det ligger så mycket bakom frågan om hur jag mår, så många förklaringar för att någon ska förstå. Bara förstå hur jag mår.

I nuläget är det svårt att blogga. Det är svårt att överhuvudtaget dela med mig, eller ännu mindre öppna upp mig. Det är så svårt när man inte har en sak som känns viktigt att få ur sig. Utan man har istället 1000 saker som skulle vara behövligt för själva hälsan att dela med sig av. Men sedan kommer orken in. Man vet inte var man ska börja, och man vet inte hur man ska säga det. Och redan där tar energin slut. Energin till att ta tag i tankar och börja lösa.
För var ska man börja?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0